Kontakta oss

Om Oss

FOREVER FITNESS

Våra kunder förstår kopplingen mellan god hälsa och rutiner. Vi har hjälpt över 3000 personer att lyckas med sina kost- och träningsmål. Oavsett om man deltar i våra gruppaktiviteter eller får personlig träning så tycker vi att det är viktigt med lärande.

Den röda tråden i vår verksamhet är att alla som passerat våra program skall komma ut friskare, kunnigare och mer medvetna om vad kroppen har för resurser men även om vilka behov som måste täckas för att den skall må bra. Vi erbjuder personlig coaching online, viktminskningsprogram i grupp och PT-träning på gym, föreläsningar och kurser.

 

VÅR VISION

”Vi skall vara det självklara valet hos de som söker en hälsosam livsstil.”

Har du funderat över vad som skapar och bibehåller en frisk, stark, smidig och energifull kropp? Vi på Forever Fitness får veckovis ta del av våra klienters framgångssagor. Vill du inspireras av bilder, texter eller klipp så hittar du oss på våra sociala kanaler och vår hemsida som vi fyller på vartefter med matnyttig information om kost och hälsa.

 

Vi växer tillsammans

Forever Fitness är ett företag som tror starkt på samarbeten med likasinnade. Vi tror då att processen av framgång sker lättare och i ett snabbare tempo. Det är viktigt för oss med samarbetspartners som tror på hälsa och långsiktighet.

Är du ett av de företagen som skulle kunna platsa hos oss?

Varmt välkommen att maila oss på: kontakt@foreverfitness.se